Selecteer een pagina

Over ons

Een team van professionals

Onze Diensten

Netfever biedt een uitgebreide reeks diensten aan om aan al jouw digitale behoeften te voldoen. Of je nu een start-up bent die een indrukwekkende online aanwezigheid wil opbouwen of een gevestigd bedrijf dat zijn digitale activiteiten wil uitbreiden, wij hebben de oplossingen voor jou.

Onze expertise omvat het ontwikkelen van websites, webshops waarbij we ons richten op het optimaliseren van conversies en bieden we oplossingen voor online academies, membership portals en bedrijfsportals.

Om ervoor te zorgen dat jouw projecten altijd optimaal presteren, bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten. Van regelmatige updates en beveiligingspatches tot het oplossen van technische problemen, we zorgen ervoor dat jouw website of webshop soepel blijft draaien, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de technische details.

En voor diegene die op zoek zijn naar persoonlijke ondersteuning en assistentie, bieden we Virtual Assistant-abonnementen aan. Onze toegewijde assistenten staan klaar om te helpen bij een breed scala aan taken, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Eerlijk duurt het langst

Wij houden van eerlijk zakendoen en zijn daarom altijd transparant naar onze klanten toe als het gaat om kosten. Hieronder zie je duidelijk wat je project ongeveer gaat kosten, wij bespreken altijd vooraf de prijs. Je komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Website

Wij helpen om jouw ideeën tot leven te brengen door een website te maken precies zoals jij het wilt.

Vanaf €800

Webshop

Wij maken gebruiksvriendelijke webshops waarmee je  jouw merk kunt laten groeien.

Vanaf €1250

Online Academy

Wij maken online academies die werken. Met of zonder content dripping en volledig geautomatiseerd.

Vanaf €1350

Virtual Assistant (VA)

Het sturen van nieuwsbrieven, plaatsen van producten en meer? Gebruik dan ons VA abonnement.

Vanaf €159 p/m

Beveiliging & Update

Wij zorgen dat je project altijd goed blijft werken. De APK voor jou website, webshop of online academie.

Vanaf €20 p/m

Hosting

Op zoek naar een een hosting voor je project? We helpen en bieden  een passende hosting.

Vanaf €15 p/m

* Onze Prijzen zijn exclusief BTW